POZIV NA PRIKAZIVANJE FILMA „ŽIVOT KAO CRTIĆ“, 3. TRAVNJA U 19 SATI, KINO EUROPA

Povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu, a u suradnji s gdinom. Martinom Milinkovićem iz M.R.T.N. Media i  Kinom Europa, Udruga za autizam-Zagreb organizira humanitarno prikazivanje filma „Život kao crtić“ u ponedjeljak 3. travnja 2017. godine u 19 sati u Kinu Europa, Varšavska 3.

„Život kao crtić“ je dugometražni dokumentarni film Rogera Rossa Williamsa,  redatelja koji je osvojio nagradu Američke filmske akademije, o dječaku s poremećajima iz spektra autizma koji s okolinom komunicira kroz ponavljanje dijelova omiljenih mu animiranih filmova.

Ulaznice se mogu nabaviti na adresi Udruge za autizam-Zagreb, Ulica Ljudevita Posavskog 37 od 8-16 sati ili od 18 sati na dan prikazivanja filma u Kinu Europa. Cijena ulaznice je 30 kn, a sav prihod od ulaznica namijenjen je poboljšanju kvalitete života osoba s poremećajima iz spektra autizma.

Pozivamo vas da se odazovete u što većem broju i na taj način pomognete osobama s poremećajima iz spektra autizma da žive ispunjen i smislen život kao sastavni dio društva.

RUŠIMO ZAJEDNO BARIJERE AUTIZMA – IZGRADIMO PRISTUPAČNO DRUŠTVO!