Održana humanitarna akcija „Pomozimo Udruzi za autizam-Zagreb“

U sklopu tradicionalnog Dana PLIVINIH zaposlenika, u petak, 21. rujna 2012. godine na Jarunu održana je humanitarna akcija „Pomozimo Udruzi za autizam-Zagreb“.

I ove su godine zaposlenici Plive d.o.o. iskazali svoju humanost, visoku razinu socijalne osjetljivosti i odgovornog korporativnog ponašanja te prikupili nekoliko tisuća kuna dobrovoljnih priloga za pomoć u radu Udruge za autizam – Zagreb. Veliko hvala svima koji su prepoznali naš potencijal, korisnost naših projekata te ocijenili Udrugu za autizam-Zagreb kao organizaciju koja zaslužuje donacije u svrhu nastavka provođenja aktivnosti za poboljšanje kvalitete života osoba s autizmom!

DANI PLIVINIH ZAPOSLENIKA

Osim kvalitetom proizvoda, PLIVA je svoju poziciju i status društveno odgovorne kompanije stekla i dugogodišnjom izgradnjom kvalitete odnosa prema svojim zaposlenicima, okolišu i cjelokupnom društvenom i gospodarskom okruženju. Kao odgovoran gospodarski subjekt PLIVA dio ostvarene dobiti vraća zajednici u vidu posebnog programa donacija i vlastitih javnozdravstvenih akcija kojima izravno utječe na kvalitetu zaštite zdravlja hrvatskih građana. Kontinuiranim odgovornim ponašanjem PLIVA se potvrđuje kao pravi partner zajednice u kojoj ostvaruje svoje poslovne uspjehe.