Pozivamo vas na predavanje i okrugli stol Petera Doehringa

Poštovani,

pozivamo vas na predavanje i okrugli stol s gospodinom Peterom Doehringom, doktorom znanosti kliničke i razvojne psihologije s dugogodišnjim iskustvom u radu na području poremećaja iz autističnog spektra.

Predavanje i okrugli stol održat će se u četvrtak,  12. lipnja od 14:30 – 16:00h, u prostorijama ureda Udruge za autizam –Zagreb u Ulici Ljudevita Posavskog 37 u Zagrebu.

Gospodin Doehring će nas posjetiti neposredno prije održavanja jednodnevnog stručnog simpozija pod nazivom “Osobe s poremećajima iz autističnog spektra – modeli podrške u predškolskoj i odrasloj dobi”, koji organiziraju Ministarstva socijalne politike i mladih, Ured UNICEF-a u Hrvatskoj, Edukacijsko – rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te Autism Speaks Foundation.

Predavanje i okrugli stol zamišljeni su na način da se kroz međusobnu interakciju gostiju i predavača obrade područja poput mentalnog zdravlja, nepoželjnih ponašanja, smještaja i pružanja podrške osobama s poremećajima iz autističnog spektra.

S obzirom da je broj mjesta ograničen, molimo zainteresirane da najave svoj dolazak na broj telefona 01 2303 901 ili na email adresu uaz.zagreb [at] gmail.com.

Veselimo se vašem dolasku!