Održana dvodnevna radionica „Od projektne ideje do uspješne prijave na natječaj Europskog socijalnog fonda“

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, dana 19.8.2014. i 20.8.2014. godine održana je dvodnevna radionica za potencijalne prijavitelje na Otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) pod brojem 5.2.4. „Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga“. Na radionici je sudjelovala djelatnica udruge Daria Kuček.

Sudionici radionice „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“ imali su priliku usvojiti i/ili unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava koje će podnositi na navedeni otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga.

Natječaj „Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga“ objavljen je u okviru Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007. – 2013.:„Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga“, a cilj mu je je unaprijediti sposobnosti OCD-a za pružanje socijalnih usluga i jačati partnerstva i suradnju civilnog društva s ostalim dionicima koji djeluju u području pružanja socijalnih usluga.