Održan humanitarni koncert za adaptaciju i opremanje treće stambene zajednice

U petak, 4.9.2015.godine održan je humanitarni koncert na Izletištu Petek u Ivanić-Gradu, sa svrhom prikupljanja sredstava za adaptaciju i opremanje treće stambene zajednice Udruge za autizam-Zagreb. Na koncertu su nastupali ženska vokalna skupina Ive i Mladen Grdović.

Akciju su što financijskim sredstvima, što volonterskim radom, podržali Grad Zagreb i Grad Ivanić Grad, Općina Kloštar Ivanić, Hotel Sport, Osnovna škola Dubrava, Turistička zajednica Ivanić-Grada, Moto klub Kockari, Gradska udruga umirovljenika Ivanić-Grad, sportaši, roditelji, članovi udruge, i druge osobe.

S portala Volim Ivanić prenosimo vam djelić atmosfere iz Ivanić Grada koju možete pogledati ovdje .

Želimo zahvaliti svima koji su pomogli u organizaciji koncerta, ali i svima koji su podržali ovu humanitarnu akciju dolaskom na koncert, te svojim prilozima pomogli u prikupljanju novca.

Udruzi za autizam-Zagreb i dalje možete pomoći u adaptaciji i opremanju treće stambene zajednice za odrasle osobe s autizmom donacijom financijskih sredstava na žiro račun Udruge: HR872360001101498697 (Zagrebačka banka), donacijom materijala, kućanskom opremom te volonterskim radom.