Donirajte nagradne bodove UAZ-u kroz Membership Rewards program “Donacije”

Podsjećamo vas da je PBZ Card, u vlasništvu Privredne banke Zagreb, vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj uključila Udrugu za autizam-Zagreb u Membership Rewards program „Donacije“.

Membership Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike American Express kartica. Više informacija o programu možete pročitati ovdje. Sudjelovanjem u Membership Rewards Programu korisnik ostvaruje pravo na nagradne bodove koji se sakupljaju korištenjem American Express kartice u svakoj prilici te se mogu iskoristiti za doniranje u humanitarne svrhe.

Vaše prikupljene nagradne bodove možete donirati Udruzi za autizam – Zagreb u svrhu poticanja socijalnog uključivanja osoba s autizmom. Detaljna objašnjenja i upute možete pronaći na web stranici Membership Rewards programa:

http://www.membershiprewards.hr/prodajna-mjesta/pretrazivanje-ponuda/donacije/donacija-za-autizam-zagreb-10000-bodova/

http://www.membershiprewards.hr/prodajna-mjesta/pretrazivanje-ponuda/donacije/donacija-udruzi-za-autizam-zagreb-25000-bodova/

Svaka donacija će omogućiti kvalitetnije socijalne usluge za osobe s autizmom na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Zahvaljujemo se PBZ Cardu na podršci i doprinosu u nastojanju da  osobama s autizmom omogućimo život u zajednici.