Sudjelovanje na radionici „Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava“

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, 20. i 21. studenog 2015. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održana je dvodnevna radionica pod nazivom „Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava“.

Radionica je bila namijenjena prijaviteljima koji su podnijeli svoje projektne prijave na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda iz programskog razdoblja 2007.-2013.godine, a koje su odbijene ili nisu dobile broj bodova koji su prijavitelji očekivali.

Na temelju naučenih lekcija iz prijava podnesenih u sklopu ESF-a 2007.-2013., sudionici radionice imali su priliku usvojiti i/ili unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda u sklopu novog programskog razdoblja 2014.-2020.

Iz Udruge za autizam-Zagreb na radionici je sudjelovala poslovna tajnica Udruge Daria Kuček.

2015-11-20 11.48.17
Radionica: “Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava”