Posjet predstavnika tvrtke MARS Hrvatska d.o.o. uoči Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

P1000189

U ponedjeljak 7. prosinca 2015. godine predstavnici tvrtke Mars Hrvatska d.o.o.  Irena Bajan Varat, Ivan Tušak, Davor Perić i Štefica Bosner posjetili su Udrugu za autizam-Zagreb u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom kada su izvršili donaciju sušilice rublja šestorici stanara stambene zajednice „Kuća za kućnu sreću“ u Mostarima.

Udruga za autizam-Zagreb ovom je prigodom organizirala kreativnu radionicu s korisnicima, osobama s autizmom i njihovim roditeljima, kako bi predstavnici Mars Hrvatska d.o.o. bili u mogućnosti osobno se upoznati sa stanarima zajednice kojima su pomogli, vidjeti kakve teškoće imaju i kako žive u svakodnevnom životu.

Nakon pjesme i plesa, s našim donatorima smo održali sastanak na kojem smo ih detaljno upoznali s radom udruge, glavnim projektima i aktivnostima, donatorima te planovima za naredno razdoblje.

Zahvaljujući našim dragim donatorima Mars Hrvatska d.o.o. koji su donijeli košare čokoladica, složili smo poklon pakete te uljepšali blagdanske dane našim korisnicima.

20151217_135117

Zahvaljujemo se tvrtki Mars Hrvatska d.o.o. na donaciji sušilice rublja koja će pripomoći u poboljšanju kvalitete života stanara stambene zajednice u Mostarima, šestorice odraslih osoba s autizmom.