Pozivamo vas da sudjelujete u kampanji Radim mlijeko!

Pozivamo vas da sudjelujete u kampanji Radim mlijeko!

Kampanja Radim mlijeko ima za cilj ima prikupiti 150 000 kuna za modernizaciju proizvodnje obiteljske zadružne mljekare BIZ iz Požege. Ova kampanja usmjerena je na sve one građane i pravne osobe koji istodobno žele podržati domaću proizvodnju i pomoći stotinjak obitelji koji žive od rada naše mljekare te pomoći štićenicima naših socijalnih programa.

Kako?

Uplatom donacija putem ove platforme zapravo kupujete svježe, domaće mlijeko, koje će svakoga dana biti dostavljano korisnicima devet socijalnih programa na području grada Zagreba: Centru za rehabilitaciju Zagreb (Mamutica), Domu za djecu i odrasle žrtve obiteljskog nasilja „Duga Zagreb“, UDRUZI ZA AUTIZAM – ZAGREB, Socijalnom dućanu Crvenoga križa, Udruzi za promicanje inkluzije, Franjevačkoj pučkoj kuhinji na Kaptolu, Pučkoj kuhinji Družbe sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga, Dobrom domu i Dnevnom boravku za beskućnike Zagreba (socijalni program Doma nade).

Ovom kampanjom želi se povećati vidljivost napora malih mljekara koji se bore za opstanak na nepovoljnom tržištu, upozoriti na važnost proizvodnje domaće, zdrave hrane, ali i na vrijednost i značaj koji imaju socijalni programi u zajednici u kojoj se ustrajno stvaraju životne prilike za kvalitetan i dostojanstven život sugrađana u nepovoljnom položaju.

Više na poveznicama:
http://www.zef.hr/radimmlijeko