Poziv na obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u KD Vatroslav Lisinski

Pozivamo vas na obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koje će se održati u ponedjeljak , 28. studenoga 2016.godine u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski s početkom u 15 sati.

Cjelodnevno događanje uključuje izložbu radova udruga koje okupljaju osobe s invaliditetom i kreativne radionice u predvorju Velike dvorane te okrugli stol pod nazivom „70 godina zaštitnog zapošljavanja u RH“.  Događanje će završiti podjelom priznanja i koncertom u organizaciji ansambla Zagrebačkog kazališta Komedija i njihovih gostiju.

U sklopu izložbe radova, Udruga za autizam-Zagreb će i ove godine imati svoj promotivno-izložbeni štand na kojem će predstavljati radove korisnika izrađene u okviru aktivnosti projekata i programa, te aktivnosti Udruge u području pružanja izvaninstitucijskih socijalnih usluga za osobe s poremećajima iz spektra autizma i njihove obitelji.

Organizator događanja je URIHO – Ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, koja u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba ovim događanjem obilježava 70 godina rada.

Očekujemo vas u velikom broju!

Udruga za autizam-Zagreb