Održano humanitarno prikazivanje filma u Kinu Europa

Povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu, a u suradnji s gdinom. Martinom Milinkovićem iz M.R.T.N. Media i  Kinom Europa, Udruga za autizam-Zagreb prikazala je film „Život kao crtić“ u ponedjeljak 3. travnja 2017. godine u 19 sati u Kinu Europa u Zagrebu.

„Život kao crtić“ je dugometražni dokumentarni film Rogera Rossa Williamsa,  redatelja koji je osvojio nagradu Američke filmske akademije, o dječaku s poremećajima iz spektra autizma koji s okolinom komunicira kroz ponavljanje dijelova omiljenih mu animiranih filmova.

Sav prihod od ulaznica namijenjen je poboljšanju kvalitete života osoba s poremećajima iz spektra autizma.

Zahvaljujemo se svima koji su pomogli u realizaciji humanitarnog prikazivanja filma, a posebno našim suradnicima u organizaciji – Kinu Europa te gospodinu Martinu Milinkoviću. Također, zahvaljujemo se pročelnici Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba gđi. Višnji Fortuna, na iskazanoj podršci osobama s poremećajima spektra autizma da realiziraju pravo na život u zajednici.

Hvala svim posjetiteljima koji su svojim dolaskom iskazali da podržavaju moto ovogodišnjeg Svjetskog dana svjesnosti o autizmu – RUŠIMO ZAJEDNO BARIJERE AUTIZMA – IZGRADIMO PRISTUPAČNO DRUŠTVO!

 

RUŠIMO ZAJEDNO BARIJERE AUTIZMA – IZGRADIMO PRISTUPAČNO DRUŠTVO!
RUŠIMO ZAJEDNO BARIJERE AUTIZMA – IZGRADIMO PRISTUPAČNO DRUŠTVO!