Radionica: Spolnost i PSA

U sklopu projekta “Obitelji djece sa PSA usmjerena rana intervencija” održat ćemo dvije radionice namijenjene roditeljima. Prva je na rasporedu u petak 17. studenoga 2023. u 18 sati, a naziv joj je “Poremećaj iz spektra autizma i spolni razvoj”.

Svaka faza sazrijevanja dovodi do intenzivnih promjena i donosi mnoge izazove obitelji djece s poremećajem iz spektra autizma (PSA). Cilj predavanja je osnažiti obitelji za nošenje s novim ponašanjima djeteta sa PSA. Bit će prikazana primjena socijalnih priča i drugih oblika vizualne podrške u konktekstu usvajanja društveno poželjnih ponašanja. Na kraju predavanja bit će prilike za raspravu i vaša pitanja.

Ovu radionicu vodi Romana Cvjetković, mag. rehab. educ. učiteljica edukacijska rehabilitatorica u produženom postupku, dugogodišnja suradnica Udruge za autizam – Zagreb, a projekt financijski podržava Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom.

Radionica se održava u prostoru udruge u ulici Ljudevita Posavskog 37, a zbog ograničenog broja mjesta, obavezna je prijava putem maila uaz.zagreb [at] gmail.com

Pozivnica
Pozivnica