Poziv na obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u KD Vatroslav Lisinski

Pozivamo vas na obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koje će se održati u utorak, 1. prosinca 2015.godine u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski s početkom u 15 sati.

Cjelodnevno događanje koje će uključivati izložbu radova u predvorju Velike dvorane, okrugli stol te koncert, organizira Ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom (URIHO) u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba.

U sklopu izložbe radova Udruga za autizam-Zagreb će imati svoj promotivno-izložbeni štand na kojem će se predstavljati radovi korisnika u okviru projekata i programa, te djelovanje Udruge u području pružanja izvaninstitucijskih socijalnih usluga za osobe s autizmom i njihove roditelje na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Glazbeni dio manifestacije počinje koncertom koji je na rasporedu u 18 sati, uz nastup Tamburaškog orkestara MUP-a i Zbora policijske akademije pod ravnanjem Nevenke Pavleković. U nastavku koncerta nastupit će Soul Fingersi,  Zdravko Škender, Tomislav Brajša, Tamburaški sastav Vremeplov, Pero Rogan i gost iznenađenja.

Ako želite kući ponesti lijepe radove i dobro se zabaviti, pridružite nam se u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski!